Fritidslokalen

Föreningen har en fritidslokal i källaren i hus 19, med fullt utrustat kök, hall, ett mindre rum för exempelvis mingel eller plats för buffé, ett större rum med plats för 30 sittande middagsgäster, samt toalett.

Som medlem kan du boka lokalen för att t.ex. anordna kalas eller andra festligheter.
I lokalen finns bord och stolar och kompletta kuvert för dukning för 30 personer, samt ytterligare bord för att exempelvis duka upp buffé eller som presentbord. Det finns även fem ståbord/mingelbord av högre modell.
I köket finns diskmaskin av industrimodell, vilket innebär att en disk tar mellan en och fyra minuter. Utförlig användarbeskrivning finns i köket.
Det finns Wifi i lokalen; QR-kod för detta finns på väggen precis innanför entrén.
Observera att det ej är tillåtet att låna ut fritidslokalen till någon som ej är medlem. Se även ordningsreglerna som också gäller i fritidslokalen: visa hänsyn till grannarna och håll ljudnivån nere efter klockan 22.

Kostnaden är 400 kr per tillfälle (dygn) och rummet bokas genom att du mailar styrelsen om detta.

Efter avslutad uthyrning måste lokalen städas och lämnas i gott skick, så att nästa gäst ska kunna använda lokalen för fest. Det är också viktigt att kontrollera om något gått sönder eller skadats på något vis. Detta meddelas till styrelsen, så att vi kan komplettera med eventuellt glas eller porslin.

Betalning sker genom att summan sätts in på föreningens konto hos SEB:
5624 10 689 46. Glöm inte att i betalningsmeddelandet ange ditt lägenhetsnummer.

Exempel på hur det kan se ut vid dukning för 30 personer.